Integrerte solcellepaneler

Integrerte solcellepaneler eller solcellepaneler i taket, er designet for å sitte i flukt med taket ditt. I motsetning til solcellepaneler på taket, som er installert på toppen av taksteinene dine, fjerner integrerte solcellepaneler taksteinene. På denne måten kan solcellepanelene bygges inn. Integrerte solcellepaneler er designet for å oppføre seg som en takstein. De er 100 % vanntette, men samtidig i stand til å generere solenergi til hjemmet ditt!

Lette, vanntette, rimelige, fleksible, og motstandsdyktige mot støt og temperatursvingninger.

Hvordan fungerer integrerte solpaneler

I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å endre den underliggende takkonstruksjonen med integrerte solcellepaneler. Ganske enkelt fjernes taksteinene for å eksponere filt og lekte taket

- og plast brettene monteres på denne eksisterende strukturen. Konvensjonelle innrammede solcellepaneler monteres deretter i disse skuffene, og skifer eller takstein brukes til å fylle ut rundt skuffene for et sømløst resultat.

Hva er fordelene med solpaneler i tak?

Siden solcellepaneler på taket erstatter taksteinene dine og ikke krever en monteringsramme, er de et lettere alternativ enn tradisjonelle solcellepaneler. I og med at integrerte solcellepaneler er i flukt med flisen, er de også mer vindbestandige. Da det ikke er noen hull under solcellepanelene som vinden kan komme under, er solcellepaneler på taket trygt sikret selv i den høyeste vind.

Ettersom integrerte solcellepaneler har blitt mer av en industristandard, har kostnadene blitt redusert betraktelig. Når de installeres på et nybygg prosjekt eller under tak skifte, kan integrerte solcellepaneler være svært kostnadseffektive. Dette fordi solcellepanelene kan monteres i stedet for taksteinene, noe som betyr at taksteinene ikke må kjøpes

Koste

Lett og robust

Mens solcellepaneler på taket er kjent for å være et øyesår, er integrerte solcellepaneler den moderne løsningen. Ettersom solcellepanelene sitter i taket, virker de mer strømlinjeformede og blander seg mer sømløst inn, noe som gjør integrerte solcellepaneler til det mer attraktive alternativet. I tillegg kan solcellepaneler på taket ettermonteres for å modernisere hjemmet ditt.

Estetikk

Solar Full Roof

Her er den! Den mest kostnadseffektive bygningsintegrerte solcelleløsningen på markedet. Støttet av patentert Click-on®-teknologi, er Solar Full Roof-løsningen den mest effektive metoden for å inkorporere solcelleprodukter av topp kvalitet i taket ditt samtidig som estetikken til ditt kjære hjem bevares.

Spesifikasjoner for Solar Roof

Strøm / m²
200 W
25 års garanti
for strømproduksjon
10 års garanti
på produktet
Vindløft
EN 14437
Brannrating
Broof(t1)(t2)
Snølast
5400 Pa

Invester i fremtiden din

Solar Full Roof™ gir betydelige besparelser på energikostnader og reduserer karbonavtrykk, noe som resulterer i lavere installasjonskostnader og minimale forstyrrelser – alt samtidig som det skaper en holdbar solcelletakløsning som varer i flere tiår. Det er den enkleste og smarteste måten å investere i planetens velvære og din egen økonomi.

Bygget for å vare

Forbedret solenergiproduksjon og beskyttelse

BIPV-paneler er designet for å gi deg ren energi og beskyttelse i flere tiår. Panelene er sterke, grundig testet og fungerer som et permanent takmateriale. Med en 25-års produksjonsgaranti har du færre bekymringer for strømregninger og prissvingninger.
Asgard Solenergi tilbyr et komplett utvalg av tilbehør for å sikre ytelsen fra ditt solcelletak. Vi har inngående kunnskap om markedsspesifikke taktekkingsprinsipper og utfordringer, og kan gi deg maksimal værbeskyttelse under ulike forhold.

Solar Tiled Roof

Vi presenterer: den sømløse møteplassen for funksjonalitet og bærekraft. Solar Tiled Roof™ kombinerer solenergi og taktekking til et perfekt energiproduksjonssystem uten å gå på bekostning av det visuelle utseendet til hjemmet ditt. De bygningsintegrerte modulene for tak kan kombineres med nesten alle typer takstein, slik at hjemmet ditt forblir like vakkert som det alltid har vært.

Spesifikasjoner for Solar Roof

Strøm / m²
150 W
25 års garanti
for strømproduksjon
10 års garanti
på produktet
Vindløft
EN 14437
Brannrating
Broof(t1)(t2)
Snølast
4900 Pa

Invester i fremtiden din

Solar Tiled Roof™ gir betydelige besparelser på energikostnader og reduserer karbonavtrykk, noe som resulterer i lavere installasjonskostnader og minimale forstyrrelser – alt samtidig som det skaper en holdbar solcelletakløsning som varer i flere tiår.

Bygget for å vare

Forbedret solenergiproduksjon og beskyttelse

BIPV-paneler er designet for å gi deg ren energi og beskyttelse i flere tiår. Panelene er sterke, grundig testet og fungerer som et permanent takmateriale. Med en 25-års produksjonsgaranti har du færre bekymringer for strømregninger og prissvingninger.
Asgard Solenergi tilbyr et komplett utvalg av tilbehør for å sikre god ytelse fra solcelletaket ditt. Våre solcellepaneler kan generere tilstrekkelige mengder energi selv på tak med utfordrende vinkler og skygge. Sammen med et solcellebatteri er det ingen grunn til å bekymre seg for høye strømpriser.

Ettersom solenergi blir mer av et forbedringsalternativ for hjemmet, er integrerte solcellepaneler et godt valg for oppussing, nybygg eller til og med til ettermontering. Hvis du er en av de mange norske huseiere som ønsker å generere sin egen solenergi, men som ønsker å ha et moderne hjem, kan integrerte solcellepaneler være løsningen.

Få et gratis tilbud på solpanelet

Made on
Tilda